Szórakozás

Ariel Winternek azt írták, hogy drogos, majd brutális szarkazmussal leoltotta a kommentelőt

Ariel Winter, a Modern család című vígjátéksorozat színésznője posztolt egy fotót magáról az Instagramra, amely bizonyítja, a színésznő meglehetősen sokat fogyott az utóbbi időben. Ezt akarta meglovagolni egy troll kommentelő, és a képhez annyit fűzött hozzá:

a 30 kiló fogyást csak a kábítószernek köszönheti Winter.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

How in tf did I make it look like I have a peg leg

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés, Dec 29., 2018, időpont: 2:50 (PST időzóna szerint)

Nem kellett sok a színésznőnek sem, azonnal válaszolt jó nagy adag szarkazmussal és iróniával:

Igen, a pszichiáterem azt mondta, váltsak az antidepresszánsról valami másra, mert attól hízok. A kokain és a metamfetamin kissé ellentmondásos módszer, de kitart mellette

— írta Winter, a troll tovább folytatta:

Nem kell támadni, nagyon gyönyörű vagy egyébként. Ezek a pirulák és az orron lévő porcukor kéz a kézben járnak Hollywoodban. Érezd jól magad, csak ne cseszd szét a tested!

Innentől kezdve a színésznő nagyon bepipult és egy oldalas kommentet szabadított a trollra, amiből csak a legfontosabb részt osztjuk meg:

Köszi a bókot! Te biztos tudod, mi folyik Hollywoodban, hiszen nyilván tud mindenki mindent az emberekről. NEM. Senkinek nem tartozom egyébként semmilyen magyarázattal, ahogy semelyik ember sem. Egyébként az biztos, hogy ezt a szart ki fogom innen törölni, mert gyűlöletkeltésnek minősül, ha az igazságot elengeded a füled mellett és a saját kis fantázia világodban kreálod tovább a sztoridat.

Kiemelt kép: Instagram.com/arielwinter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik