Foci

Jé, Thierry Henry tud mosolyogni is!

Szegény Thierry Henry jól belehúzott, amikor elvállalta a Monaco irányítását, a tavaly tavasszal még még BL-elődöntőt játszó csapat ugyanis nagyon komoly zuhanórepülésbe kezdett, és kétségbeesett harcot folytat, hogy elkerüljön a kiesőhelyekről.

AS Monaco: mi áll az összeomlás mögött?
Üstökösből kráterré kezd süllyedni a hercegség futballcsapata.

A játékosként világ- és Európa-bajnok Henry nyáron még a belga válogatott másodedzőjeként ünnepelhette a vb-bronzérmet, aztán első vezetőedzői munkájaként egyből fejest ugrott a trutyiba.

Az Arsenal gólrekorderét október közepén nevezték ki a Monaco élére, de azóta sorra nyelte a pofonokat a csapatával, két döntetlen mellett négy vereség került a statisztikába, a BL-ben a Bruges elleni hazai 0-4 különösen csúnya volt.

A francia bajnokság mostani fordulójában a Monaco a Caen vendége volt, és végre összejött a hőn áhított siker Radamel Falcao látványos szabadrúgásgóljával.

A gól után mostanság ritkán látható dolog történt, Henry elmosolyodott! A Monaco számára azért is volt fontos a győzelem, mert bár még mindig kiesőhelyen áll, de a mostani ellenfelet például két pontra megközelítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik