Foci

Ingyen érkezhet a Barca következő nagy fogása

A spanyol bajnok Barcelona már egy jó ideje szeretne megszerezni egy játékost, aki nem más, mint a Paris Saint-Germainben futballozó Adrien Rabiot. A 23 éves francia középpályást szinte az összes átigazolási szezonban hírbe hozták a Barcával, ám egyszer sem lett semmi az üzletből.

Rabiot szerződése 2019 nyarán viszont le fog járni a PSG-nél és nem tervez hosszabbítani.

A katalánok állítólag már meg is környékezték, Eric Abidal és Pep Segura keresték fel Párizsban a középpályást. Egyezség még nincs, de hivatalosan nem is lehet január 1-jéig. A katalán Mundo Deportivo viszont úgy tudja, Adrien Rabiot szívesen lenne nyártól a Barca játékosa, a klub pedig mesés aláírási pénzt fizetne neki, ha már ingyen érkezik.

A játékos az utánpótlásban több csapatnál is járt, még a Manchester Cityt akadémiáján is eltöltött egy kis időt, majd 2010-ben került a PSG-hez. Az első csapatban 2012-ben, Carlo Ancelotti edzősködése idején debütált, majd a szezon második felében a Toulouse-nál volt kölcsönben. Eddig összesen 219 mérkőzésen játszott a PSG-ben, 24 gólja és 16 gólpassza van összesen. Eddig 17 trófeát nyert a párizsiakkal.

A francia válogatottban eddig hat mérkőzés jutott neki, viszont most körön kívülre került, mivel visszautasította a nyáron, hogy csak a tartalékok közé tette Didier Deschamps a világbajnokság előtt.

Nyitókép: VI Images via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik