Foci

Végre mindenki láthatja a Barcát és a Real Madridot

A spanyol foci szerelmesei szeptember 14-én, 15-én és 16-án végre szélesebb körben is élőben láthatnak bajnoki mérkőzéseket. A TV2 tulajdonában lévő Spíler televízió eredetileg a 2-es sportcsatornáján kezdte el közvetíteni a spanyol bajnoki mérkőzéseket, de ezt az adót a nagy szolgáltatókkal – Telekom, Digi, UPC – megkötött szerződés hiányában egyelőre elhanyagolható számú háztartásban lehet fogni Magyarországon.

A jogtulajdonos TV2 úgy látszik változtatott a stratégián, mivel ezen a hétvégén négy találkozó élő közvetítését a Spíler 2 mellet párhuzamosan közvetítik a Spíler 1 csatornán is. Utóbbinak már régebb óta van szerződése a nagy szolgáltatókkal – a Digi kivételével –, így valóban jelentősebb mennyiségű háztartásban fogható.

  • Péntek este 20:55-től a Huesca-Rayo Vallecano találkozót láthatják a La Liga rajongók,
  • szombaton 16:10-től a Real Sociedad-Barcelona, míg 20:40-től a Athletic Bilbao-Real Madrid összecsapást tűzte műsorra a Spíler1.
  • Előbbi mérkőzés kezdési ideje ütközik a szintén a csatorna tulajdonában lévő angol bajnoki meccsel,  a Newcastle United-Arsenal mérkőzéssel, ezéret ezt a mérkőzés szombaton a SuperTV2-n lehet majd élőben nézni 15:55-től.
  • Vasárnapra is marad még izgalom, szeptember 16-án 20:40-től a Sevilla-Getafe mérkőzést közvetíti a csatorna.

Hogy egyszeri alkalomra szól a lehetőség, vagy ezentúl mindig így lesz, arról egyelőre nem érkezett tájékoztatás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik