Pályán kívül

Lassan kiderül, kik láthatják Messiék meccseit

Bár Cristiano Ronaldo Madridból Torinóba tette át a székhelyét, a spanyol futballbajnokságnak így is komoly rajongótábora maradt, de a magyarországi drukkerek eddig szomorúan tapasztalhatták, hogy a Primera División meccseit közvetítő Spíler 2 nem szerepelt egyetlen országosan elérhető szolgáltató csatornakínálatában sem.

A Világgazdaság most azt írja, a TV2 tulajdonában lévő Spíler 2 sugárzási jogait a második legnagyobb televíziós szolgáltató, a Magyar Telekom szerezheti meg. 

“A Spíler 2 csatorna kapcsán folyamatos az egyeztetés, amelynek során az előfizetőink számára lehető legjobb megoldás elérésére törekszünk, hogy a Spíler csatornákon elérhető új sporttartalmak hozzáférhetővé váljanak számukra” – állt a Telekom által a Világgazdaságnak küldött közleményben.

Amíg nincs megegyezés, addig azok vannak kivételes helyzetben, akik a Tarr Kft. nevű szolgáltatóra fizettek elő, ez háromszáz településen nagyjából százezer háztartást jelent.

A Spíler 2 a spanyol bajnokság mellett a Bajnokok Ligáját is közvetíti, igaz, az első választás joga ebben a sorozatban az M4 Sporté.

A nyitóképen Lionel Messi, a Barcelona játékosa látható a Huesca elleni spanyol bajnokin. Fotó: Xavier Bonilla / NurPhoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik