Szórakozás

Sebestyén Balázs nem bánja, hogy a karrierje csendesebb időszakát éli

A műsorvezető a rádiózás mellett a tévézést sem adta fel. Az utóbbi évekhez képest azonban jóval kevesebbet láthatjuk a képernyőn. Sebestyén Balázs nem bánja ezt, inkább kihasznála, hogy több szabadideje jut a gyerekeire.

Próbáltuk az idei nyárból is kihozni a maximumot. Amikor csak a rádiós feladataim vannak, az mindig szerencsés helyzet, hiszen én már 10 órakor végzek, és utána enyém az egész nap, hogy velük lehessek. Biciklizünk, strandolunk a fiúkkal, úszunk, fürdünk, napozunk, túrázunk, kirándulunk. Munka szempontjából ez csendesebb időszak

– kezdte a Storynak Sebestyén, aki arról is beszélt, hogy hogyan oldották meg, amikor a Nyerő Párost forgatták.

Amikor együtt van jelen az életemben a tévé és rádió, az mindig sokkal nehezebb időszak, de szerencsére ezt is sikerült megoldani. Számíthatok Vikire, a nagyszülőkre, és Beni már táborozni is jár. Így aztán ezeket a heteket sikerült megoldani.

Majka fogadásból felpofozta Sebestyén Balázst
Az esetről videó is készült – percekig röhögnek, majd Sebestyén Balázst felpofozzák

Mindemelett a műsorvezető igyekszik a feleségével is ápolni a kapcsolatát.

Hatalmas előny, hogy Vikivel egy szakmában és évek óta együtt dolgozunk. De azért sokat bulizunk is együtt, és szakítunk időt arra, hogy a közös munkán és a családon kívül is tudjunk együtt lenni úgy, hogy csak mi ketten vagyunk. Próbáljuk megtalálni azt a bizonyos arany középutat a munka és a magánélet között.

Sebestyén Balázs számára az idei nyár különösen sűrű volt: a folyamatos rádiózás mellett több tévés munkát is kapott….

Közzétette: Story – 2018. augusztus 22., szerda

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik