Belföld

Batiz András is kormányszóvivő lesz

László Boglár mellett Batiz András, az RTL KLub korábbi műsorvezetője is megbízást kapott a kormányszóvivői posztra - jelentette be a miniszterelnök szerdán az új kormány első ülését követő sajtótájékoztatón.

A Népszava úgy tudja, hogy azért döntött Batiz mellett az új kormány, mert szeretnének szélesebb közönséget megszólaltatni. A napilap szerint a Fókusz közéletinek nevezett műsorának volt vezetője ezt a célkitűzést igyekszik majd megvalósítani. Batiz László Boglárral osztja meg a feladatait, aki ezelőtt a Magyar Fejlesztési Bank kommunikációs igazgatója volt.

Az új szóvivők szerdán, a Gyurcsány-kormány első ülését követő tájékoztatón mutatkoztak be a nyilvánosságnak.


Gyurcsány Ferenc a sajtótájékoztatón elmondta: azt várja a két szóvivőtől, hogy segítsék érthetőbbé tenni az emberek számára kormányának politikáját.


László Boglár az újságíróknak azt mondta: reméli, hogy kamatoztatni tudja az elmúlt két évben szerzett tapasztalatait, amikor a Magyar Fejlesztési Bank Rt. kommunikációs igazgatója volt.


Batiz András, az RTL Klub volt műsorvezetője bemutatkozását azzal kezdte, hogy bár a közeg ismeretlen számára, egy valami ismerős, a mikrofon. Batíz bízik abban, hogy hamarosan teljes körű segítséget nyújthat az újságíróknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik