Kultúra

Sziklaként állja a negatív kritikákat Dwayne Johnson

Nem tartozik a hiú, túlérzékeny celebek sorába Dwayne Johnson. Habár a színész legutóbbi, Felhőkarcoló című filmje csúnyán elhasalt a mozipénztáraknál, és a kritikusok se szerették túlságosan, a Szikla még így is módot talált rá, hogy pozitív kicsengése legyen az amúgy elég egyértelmű bukásnak.

A Szikla nemrég Twitteren üzent kritikusainak. Ahelyett, hogy vitázni kezdett volna a filmjét butának és derivatívnak nevező újságírókkal, csupán annyit jegyzett meg, hogy a pozitív és a negatív véleményeket egyaránt elfogadja. Ezen felül kiemelte Kristen Lopez‏ mozgássérült kritikus írását, aki korábban azt emelte ki, hogy a Felhőkarcoló az egyik első olyan hollywoodi film, ami nem hátrányként kezeli a műlábú főszereplő testi fogyatékosságát.

A kritikus pedig nem sokkal később maga is tweetben méltatta a sztár jóarcságát.


Nem ez az első alkalom, hogy a Szikla megmutatja, milyen korrekt, kedves ember tud lenni. Nemrég mi is hosszabb cikkben foglalkoztunk a színész nagy szívével, kiemelve azt a magyarok számára különösen kedves esetet, amikor Johnson videóüzenetet küldött egy miskolci gimnázium diákjainak.

A bicepszénél már csak a szíve nagyobb
Térdre kényszerítette Hollywoodot és az internetet, de vajon tényleg indul-e az elnöki székért?

Kép: Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik