Foci

Buzsáky Ákos edzőnek állt

A III. Kerületi TVE bejelentette, hogy a korábbi hússzoros magyar válogatott, Buzsáky Ákost szerződtette vezetpedzpként. Az NB III-ban szereplő felnőttcsapatát július 1-től irányítja majd a szakember.

Buzsáky Ákos Magyarországon az MTK-ban és a Ferencvárosban szerepelt futballistaként, de megfordult patinás külföldi csapatokban is, mint az FC Porto, az Académica, a Plymouth, a QPR, a Portsmouth és a Barnsley. Három éve akasztotta szögre a focicipőjét, azóta az edzői pályára készült.

Volt egy elképzelésem az edzői karrieremet illetően, azt terveztem, hogy a Grundnál készítem fel magam a pályára, gyerekcsapatoknál, különféle korosztályoknál szerzek rutint, hogy aztán feljebb léphessek. Mindig is a felnőtt labdarúgásban akartam szerepet vállalni, de tudtam, hogy az utánpótlás az a terület, ahol eleinte fejlődhetek. Hivatalosan két éve dolgozom, és bevallom, nem reméltem, hogy idén nyáron egy felnőtt klub bennem lát fantáziát. Az életben vannak olyan pillanatok, amikkel nem számol az ember, de ha jön, meg kell ragadnia

– mondta kinevezését követően Buzsáky Ákos.

Az újdonsűlt vezetőedző segítője Kemény Kristóf lesz, a feladatuk, hogy saját nevelésű játékosokra építve minél előbb az NB II-be irányítsák a csapatot.

Kiemelt fotó: www.tve1887.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik