Sport

Drogozással vádolják Serena Williamset

A világelső teniszező teljesen szétcsúszva játszott Wimbledonban. Többen úgy sejtik, drogozhatott Serena.

A meccset három játék után félbeszakították, a világelsőt pedig kivizsgálásra küldték. Hivatalosan vírusos megbetegedés áll az értékelhetetlen játék hátterében.

“Sajnos Serena nagyon rosszul érezte magát az elmúlt napokban, és így ma nem tudott úgy játszani, ahogy megszoktuk tőle. Büszke vagyok rá, hogy megpróbálta, hiszen nagyon szeretünk együtt teniszezni. De most már előre tekintünk, és jövőre újra megpróbáljuk párosban” – mondta Venus Williams.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Többen azonban kételkednek a vírusos történet hitelességében: a nemzetközi sajtó úgy véli, beszédes, hogy Venus ideges, dühös volt testvérére, miközben tudta, hogy Serena “napok óta beteg” – írja a Bors.

Ráadásul féltestvérük, Isha Price elmondta, a meccs előtt nem sokkal még semmi baja nem volt Serenának, de ezt állítja Patrick Mouratoglou is, Serena Williams edzője, barátja.

Mindebből pedig azt a következtetést vonják le a lapok, hogy másnaposan, sőt, bedrogozva állt ki a páros meccsre a világelső, de egyes szakértők azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy a szteroidok hatása látszódott Serenán.

Ezt erősítheti az a történet, mikor 2011-ben elbújt a házában található pánikszobába, amikor egy doppingellenőr csöngetett be hozzá, akire azt hitte, hogy egy betörő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik