Kultúra

Notorious B.I.G. gyilkosára vadászik Johnny Depp

És az Oscar-díjas Forest Whitaker a City of Lies című thrillerben, amelynek itt az első előzetese.

A 2001-es A mexikói és a 2011-es Az igazság ára című filmeket is jegyző Brad Furman rendezésében készül a City of Lies (Hazugságok városa) című krimi, dráma és thriller, amely a rapperlegenda Notorious B.I.G. meggyilkolása körüli nyomozásról fog szólni. A produkciónak megjelent az első előzetese.

A Notorious B.I.G. halála utáni eseményeket feldolgozó City of Lies két főszereplője a rendőrnyomozó Russell Poole (Johnny Depp) és az újságíró Jack Jackson (Forest Whitaker), akik évekkel az 1997-es esetet követően szövetkeznek, hogy kiderítsék, kinek az utasítására és kik ölték meg a rappert. A közös nyomozásuk közben viszont olyan titkokra derítenek fény a Los Angeles-i rendőrséggel kapcsolatban, amelyek nemcsak kettejük, de mások életét is veszélybe sodorják.

A mások mellett Xander Berkeley (24, The Walking Dead), Rockmond Dunbar (A szökés, Kemény motorosok) és Toby Huss (Hajnali mentőakció, CTRL nélkül) mellékszereplésével forgatott City of Lies szeptember 7-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: Good Films/Global Road Entertainment

Ajánlott videó

Olvasói sztorik