Belföld

Bayer előbb-utóbb, minél távolabb lenne az ótvaros EU-tól

Nagyon kiakadt a hazudozókra, akik a jogállamiságot kérik számon.

Bayer Zsolt két állandó közgazdász vendégével, Boros Imrével és Bogár Lászlóval megbeszélte, miért akarja pénzelvonással megregulázni az EU a renitens keleti tagállamokat.

Az Echo Tv műsorában Boros Imre a „keménykedést” a migrációval, Bogár László a közelgő európai parlamenti választásokkal magyarázta.

Bayer Zsolt zárszóként mutatóujját felemelve üzent a hülye gazembereknek, akik mutatóujjukat felemelve a magyar jogállamiságot bírálják. 

Szerinte nemlétező, kitalált, ocsmány hazugság, hogy Magyarországon nem létezik jogállam, ezért ma már fel sem vennék az unióba. Ráadásul azok mondják ezt, akiket, ha most jelentkeznének az unióba, magas államadósságuk miatt fel sem vennének. (A két közgazdász nem jelezte a Magyar Idők publicistájának, hogy az EU más, mint az eurózóna, amelynek Magyarország sem tagja.)

Ezek mondják meg nekünk, hogy nem vennének föl. Na, édesanyjába mindenki. Libasorba áll, oszt’ eltakarodik. És én már csak arra vagyok kíváncsi, amúgy, hogy meddig lesz az egész ótvaros konglomerátum fönntartható. De készüljünk arra, hogy akkor fogunk előbb-utóbb jól járni, ha minél távolabb tartjuk magunkat tőle.

Közben a Népszavában egy 84 évet megélt hétköznapi ember kért bocsánatot hat és fél millió embertől Bayer Zsolt helyett, aki Facebook-oldalán csak azokat tartotta tisztességesnek, akik a Fideszre szavaztak, a többieket elküldte a francba. Az idős ember szerint komoly gondban lenne Bayer, ha tényleg „kitakarodna” mindenki, mert nem lenne, aki eltartaná őt és  haverjait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik