Foci

Mentőt kellett volna hívni, iszonyú fájdalmak közepette vártam a vizsgálatokra

Már otthon lábadozik az ötszörös magyar válogatott futballista, Takács Ákos, aki szívpanaszokkal került kórházba. Korábban azt lehetett olvasni, hogy az FTC, a Honvéd és a Győr korábbi játékosának infarktusa volt, de most azt mondta, nem derült ki, hogy pontosan mitől is volt rosszul, a szívizomgyulladás is felmerült.

“Másfél héttel ezelőtt erős nyomást éreztem a mellkasomban, de sokáig csak azt gondoltam, beszorult a levegő. Aztán csak nem szűnt a fájdalom, sőt egyre nagyobb lett.

Az édesanyámmal úgy döntöttünk, bevisz a kórházba, ami hiba volt, mert mentőt kellett volna hívnunk. Járóbetegként, iszonyú fájdalmak közepette kellett várnom a vizsgálatokra, amelyek után azt mondták: nem mehetek onnan már sehova”

– nyilatkozta Takács a Kisalföldnek.

A korábbi játékos az utóbbi időben több magánéleti problémával is szembesült, édesapját pedig elvesztette, azt mondja, ezek nagyon megviselték. Egyelőre a pihenésé a főszerep, de nagyon szeretne minél előbb visszatérni a futballpályára, az utóbbi időben a Budapest-bajnokság II. osztályában szereplő Ferencvárosi FC-t edzette.

“Nagyon szeretem, amit csinálok, én nem megélhetési edző vagyok. B licences papírom van, és szeretnék majd továbblépni, bár ez után a betegség után nem tudom, sikerülhet-e. Bevallom, korábban nagyon magányosnak éreztem magam, de lassan egy hónapja van már egy új kapcsolatom és végre kezdem jól érezni magam.

Annak is örülök, hogy bár a betegség kapcsán, de többen is rám írtak, és érdeklődtek, mi történt velem, jobban vagyok-e már. Sokan kerestek például Győrből is, ahol úgy fest, azért még nem teljesen felejtettek el.”

Takács 2004-ben az FTC-vel, 2013-ban a Győrrel lett bajnok, és játszott Dániában is, a Vejle csapatában. Öt válogatott meccséből a Málta elleni volt a legemlékezetesebb, ahol hatalmas gólt szerzett.

2.30-nál látható Takács bombája:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik