Foci

Olivier Giroud a Chelsea-ben folytatja

Már pár napja tartja magát a pletyka, hogy Olivier Giroud elhagyja az Arsenalt, mivel az együttes leigazolja Pierre-Émerick Aubameyangot a Borussia Dortmundtól. A gaboni csatár érkezését január 31-én, a nemzetközi átigazolási szezon utolsó napján jelentették be az Ágyúsok, onnantól kezdve az angol sajtó már tényként kezdte kezelni, hogy a francia a városi rivális Chelsea-hez megy.

A Sky Sports aztán szerda délután hozta le, hogy megszületett az egyezség a klubok, valamint Giroud és a Chelsea között.

A Chelsea 15,3 millió fontot fizetett ki a 31 éves játékosért, aki a hírek szerint 2019 nyaráig írt alá. Az Arsenal bónuszként további 2,2 milliót kaphat. A játékos a 18-as mezt kapta.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/958743642017058816

A francia válogatott Giroud 2012-ben érkezett az Srsenalhoz, összesen 253 meccsen lépett pályára, ezeken 105 gólt szerzett. Három FA-kupát és három Community Shieldet nyert a csapattal.

Michy Batshuayi közben elhagyta a Chelsea-t és a Borussia Dortmundhoz került, igaz kölcsönbe, a szezon végéig. A három klubnak egy érdekes csatárkeringőt bemutatnia.

Nyitókép: Europress/AFP/Glyn Kirk

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik