Foci

Ez most vicces volt Neymartól vagy tahóság?

A francia Ligakupa elmúlt négy kiírását megnyerő Paris Saint-Germain idén is döntőt játszhat, miután a Rennes elleni elődöntőt 3-2-re megnyerte. Edinson Cavani ezúttal a kispadon ült, a nagy hármas másik két tagja közül Neymar és Kylian Mbappé kezdő volt, de ezúttal egyikük sem szerzett gólt.

Azért mindketten tettek róla, hogy a meccs után is lehessen beszélni róluk, Neymar a meccs végén kétszer is a figyelem középpontjába került, előbb azzal, hogy háttal vett le egy keresztlabdát, majd rögtön ezután kiosztott egy látványos esernyőt az egyik Rennes-játékosnak, aki gyorsan meg is állította a brazilt egy szabálytalansággal.

A másik esett ellentmondásosabb volt, Neymar a hosszabbításban sárga lapot kapott, amiért elrúgta a labdát, majd úgy tett, mintha fel akarná segíteni a földön ülő ellenfelet, Hamari Traorét, de az utolsó pillanatban visszahúzta a kezét.

Nagyjából az általános iskolás gyerekeknél látni hasonló tréfákat, Neymar pedig a meccs után azt magyarázta, hogy a pályán folyamatosan provokálják, ő viszont csak viccelni akart.

Mindig nevetek és a barátaimat ugratom, akkor miért nem tehetek így az ellenfelekkel is?”

– tette fel a kérdést Neymar, akit nem biztos, hogy megszerettek Rennes-ben.


Vicces vagy tahó volt Neymar?

Mbappé sem szerzett magának rajongókat, mert nagyon csúnyán, hátulról taposott rá ellenfele vádlijára, amiért a játékvezető a videobíró segítségével kiállította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik