Közélet

Szél nem hagyja, hogy kizárják a nemzetbiztonsági bizottság üléséről

Németh Szilárd, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának fideszes elnöke hétfőn azt mondta, hogy Szél Bernadett LMP-s képviselő nem vehet részt a bizottság Soros-tervvel kapcsolatos ülésén. Németh ezt azzal indokolta, hogy az LMP politikusai a nemzeti konzultáció alatt összevissza hazudoztak, továbbá „a Soros-tervet támogatták, folyamatos fúrásban voltak”. Németh Szilárd logikája szerint aki a Soros-tervet támogatja, aki a „Soros-birodalom” érdekében hoz döntéseket, az nem vehet részt a Soros-terv megakadályozásáról szóló nemzetbiztonsági bizottsági ülésen.

Szél Bernadett a Facebookon válaszolt a kizárásának hírére. Azt írta, hogy Németh nem tilthatja ki az ülésről, és ezt ő is tudja.

Ha mégis megteszik, minden létező jogi eszközt igénybe fogunk venni.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje hozzátette, hogy a fideszes politikus ezzel beismerte, hogy minden, amit a Soros-hálózatról mondott, vagyis az, hogy sem az, sem a Soros-terv nem létezik, igaz.

Üzenem az uraknak: tudom, hogy fáj, hogy van a parlament egyik legfontosabb bizottságban olyan képviselő, aki dolgozik, kérdez, és nem hagyja, hogy aljas propagandává süllyesszék a nemzetbiztonságot, de nem fogom hagyni magam: ott leszek az üléseken és tovább fogok azért dolgozni, hogy minden egyes alkalommal bebizonyítsam: hazudnak.

Németh Szilárd azt üzente: kitiltana a nemzetbiztonsági bizottságból. Pedig ő is tudja, ezt nem teheti meg. Ha mégis…

Közzétette: Szél Bernadett – 2018. január 15.

Kiemelt kép: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik