Szórakozás

Zámbó Krisztián idétlen kamaszfiúként számolt be róla, hogy teherbe ejtett egy lányt – videó!

Az énekes az RTL Reggeli hétfői műsorában jelentette be, hogy barátnőjével már egy hete belevágtak a babaprojektbe. Sikerekről ugyan még nem tudott beszámolni Zámbó Krisztián, de elmondta, hogy bízik abban, hogy olyan termékeny, mint közel egy évtizeddel ezelőtt, amikor teherbe ejtett egy lányt.

Zambo-Krisztian(960x640)(3).jpg (zámbó krisztián)
8 éves ikerpár apukája lehetne Zámbó Krisztián
De nem adja fel, családot szeretne.

Zámbó Jimmy 38 éves fia már tavaly nyáron is haknizott azzal, hogy mára már nyolc éves gyerekei lehetnének, de most újra előadta a történetet. A hab a tortán azonban a stílusa volt, ugyanis idétlen kamaszfiúként rötyögte el az évekkel ezelőtti sztorit, ami abortusszal végződött. Persze ezt a szót nem mert kimondani, ahogyan azon is csak pirongva nevetgélt, amikor a műsorvezető száját elhagyta a sperma kifejezés.

Sok évvel ezelőtt, 9-10 évvel ezelőtt volt egy futó kalandom. Egy hosszú kapcsolatom után ismerkedtem meg ezzel a hölggyel, de nem volt komoly a dolog.  Állítólag… jaj kimondani ezt olyan nehéz… teherbe esett, vagy valami ilyesmi történt. De én akkor tudtam meg, miután ő már elment orvoshoz utolsó stádiumban…

– magyarázta Zámbó Krisztián.

A kínos beszélgetés ezen részlete 7:25-től látható.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik