Sport

A ringből is majdnem kiesett a bunyós az év kiütésénél – videó

Az ökölvívók idén is gyakorlatilag hetente szállították a méretes KO-kat, 2017 legnagyobb kiütései közül választottunk ki ötöt.

Az amerikai Mikey Garcia januárban, az MGM Grand Garden Arenában a WBC könnyűsúly övéért szállt harcba és el is nyerte azt a montenegrói Dejan Zlatičanintól. Na, de hogy! A harmadik menetben egy kétütéses kombinációval rendítette meg ellenfelét, majd egy kegyetlen jobbossal végleg lezárta a mérkőzést.

A harmatsúlyú Joshua Greer sem szeret túl sokat a ringben időzni, 15 profi győzelméből eddig hétszer ütötte ki az ellenfelét. Erre a sorsa jutott márciusban, Detroitban James Smith is, akit a hatodik menetben intézett el egy jobbossal Greer.

Két középsúlyú ökölvívó, David Lemieux és Curtis Stevens New Yorkban csatázott nagyot, hogy aztán a harmadik menetben Stevens számára leoltsák a villanyt. Lemieux egy jobb egyenessel készített elő, majd egy bal horoggal ütötte ki riválisát.

David Benavidez most a WBC nagyközépsúlyú bajnoka, a mexikói-amerikai bunyós 19 profi mérkőzéséből eddig mindegyiket megnyerte, 17-et ráadásul kiütéssel. Karrierje egyik leglátványosabb KO-ját idán májusban követte el, amikor a nyolcadik menetben két testütés után addig püfölte Rogelio Medinát, míg az szinte ki nem esett a ringből.

A dél-afrikai Zolani Tete nemrég, novemberben írt történelmet egy KO-val. Mindössze egy ütésből állt a honfitárs Siboniso Gonya elleni mérkőzés, ami hivatalosan 11 másodperc után ért véget egy kis rászámolással együtt. Világbajnoki mérkőzésen még sosem volt ennél gyorsabb kiütés.

Nyitókép: Europress/Getty Images North America/Steve Marcus

Ajánlott videó

Olvasói sztorik