Belföld

Sniffer Technologies újdonságok

A fejlesztések központjában a hálózati alkalmazások központi erőforrás menedzsmentje.

Appera 1.0, nPO Manager 3.0, Sniffer Distributed 4.5, nPO Visualizer 2.5, Sniffer Voice 2.5 és s6040 1.5

A legfontosabb Sniffer Technologies újdonság az Appera 1.0, melynek segítségével az adminisztrátor nem csupán a hálózat forgalmát és teljesítményét, hanem a hálózaton forgalmat bonyolító egyes alkalmazások erőforrás felhasználását is megfigyelheti és szabályozhatja.

További újdonság, hogy az nPO Manager új verziójában Multi Trace Option funkcionalitás kiterjesztésével a nemzetközi hálózatok közti forgalom hatékonyabb megfigyelése lehetséges, az esetleges problémák gyorsabb azonosításával és kiküszöbölésével együtt.

Az új megoldás körülbelül annyira változtatja meg a hálózatmenedzsment menetét, mintha egy eddig kizárólag járműveket érzékelő forgalomszámláló berendezés ezután meg tudná különböztetni egymástól a személy- és teherautókat, buszokat, motorkerékpárokat, és az eredmények alapján szabályozni lenne képes a forgalmat (például kitiltja a „teherautókat” a csúcsforgalomból).

Legfontosabb üzleti előnyök:

– Minimalizálja a hálózati fennakadások lehetőségét a problémák gyors kiküszöbölésével
– Az Appera jelentései nem csupán az IT részlegnek szólnak, hanem gazdasági menedzserek számára is hasznos, érthető dokumentumok
– Az Appera használatával gyorsabb megtérülési idő és hatékonyabb üzletmenet érhető el a nagy volumenű beruházások esetén

Ajánlott videó

Olvasói sztorik