Belföld

Az APC új modellekkel bővítette szünetmentes tápegységeit

Budapest, 2004. január 8. – Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy kibővítette szünetmentes tápegységeinek rackszekrénybe szerelhető vagy torony változatú, kettős konverziós online Smart-UPS RT családját. A Smart-UPS RT 7500 VA-es és a 10000 VA-es modellek maximális védelmet biztosítanak leállások esetén a vállalatok számítógépei és szerverei, a telekommunikációs rendszerek, valamint az ipari és orvosi berendezések számára.

„A két új termék kiteljesíti az 1 és 10 kVA közötti on-line termékeink kínálatát” – fejtette ki Bíró Viktor, az APC Magyarország közép- és délkelet-európai régió kereskedelmi vezetője. „Ez azt jelenti, hogy az APC jelenleg a szünetmentes megoldások legszélesebb kínálatát nyújtja a felhasználóknak, így termékei minden szinten orvosolni tudják az áramkimaradások okozta problémákat.
A Smart-UPS RT termékcsalád nagyteljesítményű tápellátásvédelmet nyújt a vállalatok létfontosságú eszközei számára, és hosszabb akkumulátoros üzemidőt és nagy teljesítményt is biztosít a számukra. Ideális védelmet jelentenek szerverek, hálózati eszközök, telekommunikációs rendszerek, ipari és orvosi berendezések, valamint más kiemelt fontosságú alkalmazási területek számára. Az új berendezéseknek alapját a már kipróbált és jó bevált Smart-UPS funkcionalitások képezik. Emellett további erényekkel rendelkeznek kettős konverzióra épülnek, precízen beállítják a kimeneti feszültséget és frekvenciát, akkumulátoros üzemmódra átkapcsolási idő nélkül váltanak, és végül, de nem utolsó sorban korrigálni tudják a bemeneti oldali teljesítményt is.
Minden berendezés beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyet a felhasználó akár üzemeltetés közben is kicserélhet. A Smart-UPS RT termékcsalád valamennyi tagjához tetszés szerinti számú külső akkumulátorcsomag csatlakoztatható a kívánt áthidalási idő biztosítására. Az akkumulátor szekrények – a szünetmentes tápegységhez hasonlóan – elhelyezhetőek a rackben, vagy akár különálló toronyként is. A Smart-UPS RT két új – 7500, ill. 10000 VA teljesítményű – tagja táplálható úgy egyfázisú, mint háromfázisú rendszerről is. A rackszekrénybeli térigényük pedig csak 6U magas. (1U = 1,75 hüvelyk = 44,45 mm).

Az 1000–5000 VA közötti Smart-UPS RT berendezések alaptartozéka az APC, díjnyertes PowerChuteŽ Business Edition szoftvere. Ezáltal lehetőség van arra, hogy a külön megrendelhető Smart-Slot kártyák által menedzseljük a berendezéseket. Az 5000–10000 VA közötti Smart-UPS RT termékeknek alaptartozéka egy beépített webes/SNMP alapú felügyeleti kártya.

###


Az American Power Conversion (www.apc.com):
Az 1981-ben alapított (a Nasdaq-on: APCC név alatt jegyzett) American Power Conversion piacvezető a globális és teljeskörű, az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító megoldások terén. Az APC olyan integrált termékeket és szolgáltatásokat kínál az otthoni felhasználók és a vállalatok részére, amelyek javítják bármilyen méretű érzékeny elektronikai berendezés, kommunikációs és ipari berendezés és informatikai hálózat rendelkezésre állását és teljesítményét. A West Kingstonban (Rhode Island) székelő APC 2002. december 31-én zárult pénzügyi évében 1,3 milliárd dollár forgalmat ért el, és szerepel a világ legsikeresebb vállalatait felsoroló Fortune 1000 és S&P 500 listán.

Amennyiben bővebb információt szeretne kapni az APC-ről és annak megoldásairól, látogassa meg honlapunkat: www.apc.com, vagy hívja a 06-1-487-6220-as telefonszámot.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik