Belföld

Családi vasárnapi ebédek a Sofitelben

Májusban is folytatódik a Családi Vasárnapi Ebéd gasztronómiai sorozat a Sofitel Atrium Éttermében.

Amíg a szülők elmerülnek a gasztronómiai élvezetekben, a gyerekekkel szakképzett óvónő foglalkozik, egy erre a célra kialakított játszósarokban. Május 23.-án az epres napokon epres, ananászos fácánsalátát kínálnak, amit hideg joghurtos eperleves követ. Igazi ínyencség a mentával ízesített epres penne pulykamellel. Ha a gyerekek megszakítják játékukat, epres gombóc, eperfagylalt tejszínhabbal, illetve hideg epres rétes várja őket az asztalnál. Pünkösdkor előételként hideg fogas csíki mártás és zsenge juhsajtos saláta nyitják a menüsort. Nem mindennapi íz-élményt jelent a gesztenye leves, amit párolt libamell követ hagymás törtburgonyával. Eközben a gyerekek „Röhögországba” kirándulhatnak a gyermeknap alkalmából, ahol tréfás bohócokkal, ügyességi játékokkal, mókás arcfestéssel, rajzversennyel, vidám díszek készítésével várják őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik