Közélet

Kevin Spacey egy műsorvezető fiát is molesztálta

Kevin Spacey amerikai színész egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklatta egy nantucketi étteremben 2016 nyarán, az ügyben nyomoz a rendőrség.

Heather Unruh elmondta, hogy fia, aki akkor 18 éves volt, egy étteremben futott össze a Kártyavár sztárjával. A fiút teljesen letaglózta, hogy véletlenül találkozott a filmsztárral, aki egyik italt a másik után vásárolta neki, majd betuszkolta a kezét a tinédzser nadrágjába és megragadta a nemi szervét.

A nő szerint a fiú pánikba esett és képtelen volt eltávolítani Spacey kezét a nadrágjáról. A színész végül kiment a mosdóba, és amikor látóterén kívül került, a fiú egy közelben lévő nő sürgetésére hazafutott.

Az esetet nem jelentették, mert a fiú akkor nagyon szégyellte – mondta az anya. A család most úgy döntött, mégis jelentik, a légkör ugyanis megváltozott, miután mások is a nyilvánosság elé tárták Spacey szexuális visszaéléseit.

Kevin Spaceynek azt akarom mondani, hogy szégyellje magát azért, amit a fiammal tett

– mondta Unruh. Hozzátette: fia az elmúlt héten feljelentést tett a rendőrségen, a nyomozás elkezdődött. Mint elmondta, a fiú bizonyítékot adott át a hatóságoknak, ügyvédje, Mitchell Garabedian szerint azonban nem árulhatják el, mi volt az.

Anyja szerint a jelenleg egyetemista fiú továbbra is szenved az eset okozta érzelmi megrázkódtatástól.

Richard Dreyfuss fia is zaklatással vádolja Kevin Spacey-t
Harry Dreyfuss szerint 18 éves korában molesztálta őt az Oscar-díjas színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik