Light

Pachmann Péter újra megnősült titokban

A híradósnak ez már a harmadik házassága, de mindezidáig a legnagyobb titokban tartotta. Csak legközelebbi barátai tudtak a nagy eseményről.

Pachmann Péter már túl van két váláson, de ez nem tántorította el attól, hogy harmadszorra is nekirugaszkodjon a házasság intézményének. Kedvesét eddig még nem mutatta meg a nyilvánosságnak, de úgy tűnik nem is áll szándékában. Nagyon félti a kapcsolatukat, ezért egy tavasszal adott interjújában is csak annyit mondott, boldog, pedig akkor már túl voltak a menyegzőn. A hírt azonban csak most osztotta meg a nagyvilággal közösségi oldalán.

“Kedves Barátok, néhányan már tudjátok, megházasodtam. Nagyon boldogok vagyunk. Örülünk, hogy szerettek bennünket” – írta Pachmann, aki többet továbbra sem szeretett volna elárulni.

A tévés egyik barátja azonban nyilatkozott a Borsnak: “Az első házassága tizenkét évvel ezelőtt ért véget, a második négy éve. Most már kész arra, hogy újra harmóniában éljen. Érett férfi, aki most már pontosan tudja, mit akar az élettől. Egyébként nagyon jó újra ilyen boldognak látni.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik