Szórakozás

Gregor Bernadett szerint tönkretették az esküvőjét

A színésznő múlt szombaton negyedszerre is férjhez ment. A meghittnek készülő esküvőn azonban biztonsági őrökre is szükségük volt.

Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila egy Balaton melletti apró faluban, Bálványoson mondták ki a boldogító igent. A pár gyakran utazott az 580 fős lakosságú településre, ha egy kis nyugalomra vágyott, ezért egyértelmű volt számukra, hogy menyegzőjüket is itt szeretnék megtartani.

Fotó: RTL Klub

A visszafogott és szűk körű esküvőről azonban tudomást szerzett az egyik napilap, így biztonsági embereket fogadtak, amellyel nem nyerték el a helybeliek szimpátiáját.

“Nem akartunk mi többet annál, mint hogy csendben, egyszerű polgári szertartáson összeadjanak bennünket, hogy az esküvőnk intimitása csak a miénk lehessen. Mégsem sikerült csendesre az ünnep, hiszen az egyik újság nyilvánosságra hozta, hogy esküvőre készülünk. Fogalmam sincs, honnan tudták meg a fotósok, hogy itt tartjuk a menyegzőt. Ezért döntöttünk úgy, hogy elfogadjuk barátunk felajánlását: a biztonsági őröket” – mesélte Berni a Story magazinnak.

Az esküvőről további részleteket tudhat meg a Story legfrissebb számából, ahol a gyönyörű esküvői képeket is megnézheti.

IDE kattintva megnézheti, hogy Berki milyen cuki képet osztott meg követőivel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik