Közélet

Szíveket tört és milliókat csalt ki a kiskunfélegyházi csábító

sztriptíz (sztriptíz, csábítás, )
sztriptíz (sztriptíz, csábítás, )

Az asszony két férfit hitegetett és vezetett az orránál fogva hónapokon át.

Csaknem négymillió forint

A 36 éves kiskunfélegyházi nő a gyanú szerint újsághirdetések útján vadászta le áldozatait. Egyikükkel idén februárban ismerkedett meg, álnéven mutatkozott be neki. Ahogy telt az idő, jöttek a különféle hamis indokok, a szerelmes férfi tárcája pedig nyílt: a csábító összesen hárommillió forintot csalt ki tőle, közben mindvégig azzal hitegette, hogy vele képzeli el a jövőjét. Egészen júniusig tartotta kiszemeltjét ebben a hitben.

Másik „választottját” májusban tekerte az ujja köré, vele júliusig volt együtt. Tőle összesen 730 ezer forintot sikerült szereznie hasonló módszerrel.

Barátnője is beszállt

Kiderült, a nőnek társa is volt, egy barátnője, akinek az volt a feladata, hogy bizalmat ébresszen a férfiakban a csaló iránt, magyarán, hogy „fényezze” előttük cinkosát.

Rács mögé záratták volna

A két férfit is megvezető asszonyt a napokban elkapták, csalás miatt indult ellene eljárás. A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség szerdán indítványozta előzetes letartóztatását, mondván,  tartani lehet attól, hogy szabadon hagyása esetén elszökne, elrejtőzne, próbálná befolyásolni a tanúkat, esetleg tárgyi bizonyítékokat, okiratokat semmisítene meg vagy rejtene el, ezzel pedig igencsak megnehezítené a bizonyítást.

Házi őrizet

A nő végül nem került rács mögé, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a Kecskeméti Járásbíróság szerdán úgy döntött, elegendő, ha házi őrizetet rendel el.  A nyomozási bíró ugyanakkor előírta, hogy a gyanúsítottnak nyomkövetőt kell viselnie.

A végzés nem jogerős, mivel az ügyész fellebbezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik