Közélet

Fekete mágiával kényszerített prostitúcióra fiatal fiúkat

Egy bőröndnyi pénzzel a kezében fogták el a rontással fenyegetőző bandavezért.

Transzvesztitákat futtató hálózatot számolt fel a francia rendőrség. Nyolc embert vettek őrizetbe, köztük a szervezet fejét, Andrea Chichit, aki több mint 90 embert kényszerített prostitúcióra zsarolással. Azzal fenyegetőzött, hogy fekete mágiát fog használni, ha valaki ellenszegül –számolt be az esetről a The Local.

A párizsi rendőrség prostitúció ellenes egysége (BRP) a repülőtéren csapott le a 43 éves bandavezérre, amikor épp egy Buenos Airesbe tartó gépre akart felszállni, poggyászában több százezer euró készpénzzel. Nyolc társával együtt azzal vádolják a férfit, hogy egy transzvesztitákból álló prostituált hálózatot működtettek, a párizsi Bois de Boulogne parkban.

Chichi szerezte be fiatal fiúkat az Argentína nyugati részén található Salta tartományban, majd Buenos Airesben. Hotelekben helyezte el őket, és különböző orvosi beavatkozások elvégeztetését javasolta nekik, hogy minél vonzóbbak legyenek. A beavatkozásokat, az első beszámolók szerint Chichi egyik Lorena nevű cinkosa végezte.

Miután elkészültek a fiatal fiúk átalakításával, Franciaországba vitték őket, ahol a banda többi transzvesztita tagja ellenőrizte tevékenységüket a Bois de Boulogne parkban. Ha a fiúk nem engedelmeskedtek főnökeik akaratának, Chichi azzal fenyegette őket, hogy mágikus hatalmát használva rontást bocsájt rájuk, s ezzel sokkal nagyobb hatalomra tett szert áldozatai felett, mintha erőszakkal próbálkozott volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik