Szórakozás

Razzia! Kuplerájt zártak be Sopronban

Hét lány leste a kiéhezett férfiak minden kívánságát abban a soproni masszázsszalonnak álcázott bordélyházban, amelyre hétfőn csaptak le a kommandósok.

Egy osztrák férfi jelentette fel a masszázsszalont a rendőrségen, mondván, hogy eltűnt a pénze. “Utánanéztünk a helynek, a masszázsszalon csak álca. A lányokat ki lehet választani egy internetes honlapról, ami nem hagy kétséget a szolgáltatás tartalmáról” – mondták a rendőrök.

A hatóságok – polgármesteri hivatal, katasztrófavédelem és a rendőrség – váratlanul érkeztek.

Hét nőt kísértünk be a kapitányságra, a legfiatalabb alig múlt 18 éves. Velük szemben tiltott prostitúció miatt indítunk szabálysértési eljárást, a klub üzemeltetője pedig kerítés miatt felel – összegezte a razzia „eredményeit” Aranyos Gábor alezredes a Kisalföldnek.

Bővebb információk a raszziáról itt olvashatók.

 

A rendőrség figyel. Folyamatosan figyeli a rendőrség az örömtanyákat, illetve már a szerveződésüket is. A megyei főkapitányságon elmondták, azonnal lecsapnak az olyan helyekre, ahol felmerül a gyanú a tiltott kéjelgésre. Ezért fordul elő ritkán, hogy sikeres razziát tartanak az örömlányok között. Legutóbb tavaly év elején Hegyeshalomban volt hasonlóra példa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik