Szórakozás

Tények: 11 és 15 óra között napozzunk, és ne használjunk naptejet

Azt azért már mindenki megszokta, milyen színvonalon szolgáltatja a híreket a TV2 híradója, a Tények. Most azonban szintet léptek, és ez csak azért fontos, mert tényleg van még egy csomó ember az országban, aki nézi ezt a műsort, és nem kizárt, hogy el is hiszi, hogy igaz, amit Marsi Anikó a száján kimond.

És a sorosozást el lehet engedni, a karaktergyilkosságok sincsenek közvetlen hatással az átlagos néző életére, de ha ma valaki, aki nem számít nagy hírfogyasztónak, és nézte a műsort, azt kapta az arcába, hogy ha esetleg a most érkezett kánikulában strandra menne a családjával,

nyugodtan napozzon 11 és 15 óra között, és ne használjon naptejet, mert akkor kisebb esélye lesz a bőrrák rosszindulatú változatára.

Nem vicc, ez így lement a riportban, amiben Szendi Gáborra hivatkoztak nem is csak szakértőként, hanem kutatóként. Szendi Gábor az az ember, aki egyébként nemcsak hogy nem bőrgyógyász, nem is orvos, hanem programozó matematikus, aki leginkább a paleo étrend hazai népszerűsítéséért felel, de írt már könyvet a női szerepekről is.

Bőrgyógyászt a riportban egyáltalán nem szólaltattak meg.

Egyébként ez az oltásellenes Facebook-posztokra emlékeztető nonszensz – ahogy azt megszoktuk – ma már járt a propagandalapokban is, belegondolni se nagyon merünk, az ingyen osztogatott Habony-újsággal hány emberhez jutott el. Eközben az RTL Fókuszában playmate-ek beszéltek a napfényvédelemről, hangozzék bárhogy is, tényleg inkább ezt a riportot ajánjuk.

Nem kell végignéznie az egész riportot, a legütősebb részeket mutatjuk, de a cikk alján megtalálja az egészet, ha szeretné végignézni, hogyan kell tudatosan veszélyeztetni embereket, ha pedig inkább valódi, tudományosan igazolt tényeket szeretne megtudni a melanómáról, olvassa a témában készült nagyszerű cikkünket!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik