Foci

A Puskás Akadémia elszórakozta a győzelmet Győrben

győri eto fc (győri eto fc)
győri eto fc (győri eto fc)

A felcsúti együttes több 100 százalékos ziccert is elhibázott az ETO Parkban, ez pedig megbosszulta magát.

A Quaestor-botrány után az ETO minden erejével azon van, hogy valahogy be tudják fejezni a bajnokságot, hiszen a kassza gyorsan kiürült, így többen is fizetés nélkül játszanak.

A győriek legutóbbi három meccsüket elveszítették, a Puskás Akadémia viszont elkapta a fonalat, így a felcsútiak megelőzték a tabellán az ETO-t.

 Fotó: MTI/Archív

A vasárnapi mérkőzésen a vendégek sorozatosan puskázták el ziccereket, Lencse már korán vezetést szerezhetett volna, ám Pogacsics Krisztián bravúrt bravúrra halmazott a kapuban.

Persze a győriek sem tétlenkedtek, Koltai a kapufát találta el, de Rudolf is vezetést szerezhetett volna, ehelyett viszont maradt a 0-0 egészen a 64. percig. Ekkor Kleinheisler hagyta ki a meccslabdát, majd rögtön a fordulásból Priskin szerzett szépségdíjas gólt.

A meccs hajrájában ismét Pogacsics volt a főszereplő, de a Puskás Akadémiának még az egyenlítés sem jött össze.

Eredmény – OTP Bank Liga, 25. forduló

Győri ETO FC-Puskás Akadémia 1-0 (0-0)
Győr, ETO Park, 1500 néző, v.: Pintér

Gólszerző: Priskin (64.)
Sárga lap:
Pátkai (82.), Priskin (83.), Brdarovszki (94.), illetve Kelic (23.), Zsótér (94.)

Győri ETO FC: Pogacsics – Brdarovszki, Lipták, Lang, Ibánez – Windecker (Pátkai, 53.), Bucsa, Kamber – Rudolf (Mayer, 67.), Priskin, Koltai (Nagy Á., 85.)

Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi, Tar, Kelic, Spandler – Fiola (Szakály D., 62.), Tóth B., Kleinheisler, Harsányi (Zsótér, 42.) – Sallai R. (Tischler, 76.), Lencse 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik