Szórakozás

Pataky Attila: A sárkánylények 70-80 százaléka nem békés szándékkal van itt

Aki látta a Men in Black filmek bármelyik részét, annak tulajdonképpen nem sok újdonságot árul el az Edda frontembere, aki ezúttal az e heti Bestben fejtette ki nézeteit a földönkívüliekkel kapcsolatban.

A Pataky Attila által elmondottak tényleg sokban felidézik a nagysikerű sci-fi vígjátékban is felvázolt teóriákat, miszerint az idegenek köztünk élnek, gyakran emberi formát (vagy tulajdonképpen bármilyet) öltenek, és nagyrészük még csak nem is békés szándékkal vette célba a Földet.

“A földönkívüliek évezredek óta itt vannak a Naprendszerben. Nehéz őket felismerni, hiszen sok köztük az alakváltó. Bármilyen formát ölthetnek, bármilyen nyelven beszélhetnek, vagy épp telepatikus úton kommunikálnak. (…) Több fajról van szó. Gondoljunk a Hold túloldalán bázist fenntartó sárkánylényekre, a Drachonokra. Ők csak egy a számtalan idegen faj közül, akiknek 70-80 százaléka egyáltalán nem békés szándékkal van itt” – nyilatkozta többek közt a rocker, aki elmondta, Miamiban feleségével együtt például a Zeta Reticuli rendszerből érkezett idegenekkel találkoztak; egyébként pedig meggyőződése, hogy a világ kormányai és a hatalommal rendelkező szervezetek mind tudnak erről, és még sokkal többről is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik