Foci

A Fradi-szurkolók újabb demonstrációt szerveznek

fradi szurkolók (fradi szurkolók, fradi b-közép, )
fradi szurkolók (fradi szurkolók, fradi b-közép, )

Ezúttal egykori játékosuk, a jelenleg a Groupama Arénát üzemeltető Luss Kft. ügyvezetőjének, Szekeres Tamásnak egy mondata verte ki náluk a biztosítékot.

Szekeres Tamás múlt héten, a szegedi egyetemen az üzemeltetésen, a rendezvényszervezésen túl említést tett arról az új szurkolói célcsoportról, amelyet a bojkott miatt távol maradó ultrák helyére képzel el.

A több ezer tagot számláló B-középnél (egészen pontosan a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Közösségnél, röviden SzSzJN) az “Olyan szolgáltatásokat kell nyújtaniuk, amire a klasszikus szurkolótáboruk nem megy el, de jóval szélesebb, tehetősebb csoportokat be tudnak vonzani” – mondat nem lett népszerű, ezért a Facebook-csoportjukon keresztül újabb demonstrációt szerveznek.

 
Legutóbb még jó idő volt, és sokan voltak, de a hozzászólásokat látva most sem lesznek kevesen
Forrás: facebook/szszjn

Péntek este hét órakor az OTP Bank Liga idei utolsó fordulójában Fradi-Pápa meccset rendeznek, de az SzSzJN-csoport nem a stadionban biztatja szeretett klubját, hanem 17:30-tól a Népligeti  Faházak és Szöglet Presszóba szervezik a “A Ferencváros szurkolóit nem lehet lecserélni” szlogenre hallgató demonstrációjukat.

Ami különösen érdekes a tüntetéshez ezúttal csatlakozott az eddig a felek között álló és békító szándékkal fellépő Ferencvárosi C-közép is, így már ők sem ülnek a lelátón a Pápa elleni utolsó mérkőzésen

Ha Angliában lennénk, a mérkőzés végkimenetelén túl két dologra máris tutira lehetne fogadni az irodákban: kint vagy bent lesz-e hangosabb a buzdítás, illetve megússza-e balhé, törés-zúzás nélkül a vendéglátó-ipari egység az összejövetelt. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik