Közélet

Íjjal, karddal, bajonettel esett ivócimborájának

Alkohol (alkohol, részeg, bor, üvegek, részegség, szesz, )
Alkohol (alkohol, részeg, bor, üvegek, részegség, szesz, )

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a 33 éves madarasi férfi ellen.

A vádlott egy olyan házban élt, amelynek tulajdonosa középkori fegyvereket gyűjtött. 2014. június 26-án este már erősen ittasan találkozott össze 21 óra körül egy presszóban a szintén részeg sértettel.

Közös italozás után a vádlott lakóhelyére mentek, hogy közösen főzzenek. Összevitatkoztak, a vádlott egy nyílvesszőt társa felé lőtt. A sértett ösztönösen mellkasa elé kapta a karját, így a nyílvessző mintegy 1,5 centi mélyen a férfi jobb könyökébe fúródott. Az ezt követő kölcsönös szidalmazás után a vádlott egy kétélű karddal támadt barátjára, akinek ezúttal a bal alkarja sérült meg. A kedélyek ezután sem csillapodtak, a vádlott hátulról átfogva a sértett nyakát egy bajonett jellegű tőrkéssel is több helyen megsebesítette.

Ezt követően véres felső ruhái helyett másikat adott a bántalmazott férfinek, aki csak másnap hajnalban tért haza, ahol anyja értesítette a mentőket. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik