Közélet

Szexuális játékokra kényszerítettek egy elbódított lányt Budapesten

A férfi fürdőruhás fotózás címén vette rá áldozatát, hogy vele tartson. A kábult lányt támadója meg is verte.

Szexuális erőszak miatt indított eljárást a rendőrség egy 29 éves tatai fiatalember ellen, akit a múlt héten kaptak el a fővárosi rendőrök. A férfi jobb kormányos kocsiját a XIV. kerületi Csömöri úton akarták ellenőrizni az egyenruhások, ám a sofőr nem állt meg, gázt adott és elhajtott. Kilométerekkel odébb érték utol, miután balesetet okozott. Az autóban ketten ültek, menekülni próbáltak, de a rendőrök elfogták őket.

Az eljárás alatt kiderült, a sofőr egy internetes portálon hirdetést adott fel, amelyben fürdőruhás reklámfotózást vállalt. Egy lány jelentkezett a hirdetőnél, és 2014. április 26-án találkozót beszélt meg a „fotóssal” egy budapesti, XV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában. Onnan egy lakásba mentek, melyet a férfi pár órára bérelt ki. A nőt többször itallal kínálta, amelybe bódító hatású szert kevert, majd a kábult fiatalt budai lakásába vitte át. Kihasználva áldozata bódult állapotát, szexuális szerepjátékokra kényszerítette és többször bántalmazta.

A férfit a baleset után őrizetbe vették, a bíróság pedig már elrendelte előzetes letartóztatását – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik