Nagyvilág

Belehalt a zsírleszívó műtétbe a fiatal modell

A mindössze 22 éves Melanie Montenegro azért utazott az ecuadori Guayaquil városába, hogy elvégezzenek rajta egy ma már rutinnak számító beavatkozást, egy egyszerű zsírleszívást. A rendőrségi jelentés szerint a fiatal lány a műtét után meghalt, az igazságügyi orvosszakértői vizsgálatok szívrohamot állapítottak meg nála.

Belehalt a zsírleszívó műtétbe a fiatal modell 1
Mirror.co.uk

Az édesapa, Edwin Montenegro a sajtónak elárulta, hogy a klinika vezetője a műtét másnapján személyesen hívta fel, hogy közölja a szörnyű hírt. A lány tragikus halálának körülményei máig tisztázatlanok. A rendőrség a műtétet végző sebészt, Dr Felipe Leytont gyanúsítják gondolatlansággal, mivel a nyomozásból kiderült, hogy az orvos a műtét közben több időre magára hagyta a betegét.

Melanie ezalatt kaphatott komoly szívrohamot, amit nem élt túl.

A fiatal lány családja egyébként nem tudott róla, hogy Melanie egy zsírleszívó műtét miatt utazik el otthonról, az apa szerint a lányt a tv-ben reklámozott olcsó műtétek sarkalhatták arra, hogy elvégeztesse magán a beavatkozást. A beszámolók szerint a lány is hibázott, amikor azt mondta a műtétet végző orvosnak, hogy nem allergiás semmilyen gyógyszerre. A család beperelte az intézményt, a lány édesanyja, Margota Robles azzal kommentálta a döntésüket, hogy

igazságot szeretnének a lányuknak.

Melanie, aki egy közepesen ismert celebritás volt, egy három hónapos kislányt hagyott maga után, akit ezután a nagyszülei fognak nevelni.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik