Sport

Vaczó András a budapesti Pokerfest bajnoka

eurókötegek (euró, )
eurókötegek (euró, )

A Pokerfest versenysorozat hazánkba látogatott, a budapesti állomáson Vaczó András szerezte meg a bajnoki címet.

Kelet-Európa növekvő és egyre népszerűbb versenysorozata, a Pokerfest célba vette Budapestet is. Az ezereurós főversenyen Vaczó András szerezte meg a 26 ezer eurót érő győzelmet – írja a Poker.hu.

A Pokerfest sorozat budapesti állomását október 9. és 12. között rendezték, mely népes számú versenyzőt csábított az asztalokhoz. Összesen 176-an fizették be az ezereurós nevezési díjat, amivel kicsivel több mint 160 ezer euró került a nyereményalapba.

Összesen 18 főt díjaztak, a mezőny a második napon érte el ezt a létszámot. Az ismertebb pénzbeérők között ott találtuk a WSOP bajnok Szécsi Norbertet, Kovács Andrást, Birizdó Istvánt, Boros Mátyást, Váradi Pétert és Vaczó Andrást is.

A neves játékosok közül sajnos lemaradt a fizetős helyekről Kamarás Péter, Hegedűs Emil, Gáll Zsombor, Tóth Richárd, Markovits Ádám, Turmezey Péter és Kármán Márió is.

A döntő végül három külföldi zsugás, Idav Raviv, Dino Marsani és Noah Cohan dominálásáról szólt, ők hárman be is jutottak a legjobb ötbe. Ott viszont két magyar kártyás, Váradi Péter és Vaczó Andrást megálljt parancsoltak nekik.

Kettejük mellé csatlakozott Raviv is, akivel hárman igazságosan elosztották a dobogós helyezésekért járó pénzt. Végül egy közös allinnel döntötték el, hogy ki legyen a Pokerfest bajnoka.

Ezt a címet végül K-9 lapkombinációval Vaczó András szerezte meg a K-8-5-8-2 közös boardon, amivel egészen pontosan 26166 eurót tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik