Sport

Három magyar a ChiliPoker DSO Bécs bajnoki címéért

Soha nem látott nagyságú magyar mezőny gyűlt össze Bécsben, a legjobb 27 közé három magyar játékos jutott.

Pénteken rajtolt el a ChiliPoker DSO (Deepstack Open) bécsi versenye, 507 játékos fizette be az 550 euró nevezési díjat, a harmadik versenynapra már csak 27-en maradtak, köztük három magyar zsugással – írja a Poker.hu.

A ChiliPoker DSO versenysorozata Bécsbe látogatott, a Montesino Kaszinó kártyaasztalai pedig rogyásig megteltek játékosokkal. Az 507 nevező közt természetesen rengeteg magyar induló volt, a hobbistáktól kezdve a legnagyobb profi kártyásokig mindenki megtalálható volt a mezőnyben.

Az 1/A versenynapról 10, az 1/B napról pedig 21 magyar játékos jutott tovább, így újabb nagy hazai sikernek nézhettünk elébe. A második napon azonban nem ment olyan jól zsugásainknak, de így is nyolcan pénzbe értek, köztük Busku „AxeMiskolc” Istvánnal és Purak Zoltánnal, de ami még örömtelibb hír, hogy hárman a harmadik, mindent eldöntő versenynapra is eljutottak.

Itt összesen 27-en maradtak állva, akiknek még lehetőségük van arra, hogy megnyerjék az 51 ezer eurós fődíjat. A három magyar játékos pedig Csabai István, Farkas Sándor és Szinek Péter, közülük utóbbi áll a legjobban zsetonszámot tekintve, a mezőnyt a horvát PartyPoker profi Dragan Galic vezeti.

A 2009-es ChiliPoker Málta döntő asztalának egyik kulcspartija:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik