Sport

Phil Ivey egyre nagyobb slamasztikában

A Full Tilt Poker bezárása óta egyre mélyebbre süllyed az egykoron imádott világsztár pókeres, Phil Ivey, akit most exneje perelt be.

Phil Ivey és korábbi felesége 2009-ben vált el, miután hét év házasság után megromlott a kapcsolatuk. A korábbi házastársaknak sikerült megállapodniuk, azonban Lucietta Ivey újra a bírósághoz fordult – írja a Poker.hu.

Mrs. Ivey fellebbezést tett a Nevadai Legfelsőbb Bíróságnál, panasza szerint a válási tárgyalások során a bíróra erős behatással voltak Ivey ügyvédjei, valamint megvádolta az ügyben eljáró Bill Gonzalez bírót is, hogy rendkívül alacsony tartásdíjat szabott ki a dollármilliomos volt férje számára.

Az ügy különös pikantériája, hogy Ivey volt felesége állítása szerint április óta nem fizeti még ezt az „alacsony összegű” tartásdíjat sem, amely a Full Tilt Poker bezárása okozta bevételhiány miatt abszolút elképzelhető.

Sőt ha figyelembe vesszük, hogy Ivey mennyire szeret elképesztő összegekben fogadni bármire, amiben lát fantáziát, így nem kizárt, hogy anyagilag is nagy bajba került a nemrég még istenként tisztelt és a „Póker Tiger Woodsaként” becézett pókersztár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik