Élet-Stílus

Sírni fogsz, ha megtudod, miért árul ez a bácsi fát az út szélén

Jessica Pittman még évekkel ezelőtt hazafelé menet vette észre azt az idős házaspárt, akik apró fát árultak az út szélén. Jessica megállt a nem mindennapi látványra, majd összebarátkozott párral. Kiderült, hogy Helen és Kenneth Smith azért próbálnak meg minden módon pénzt keresni, mert Helennek előrehaladott tüdőrákja van, a gyógyszerei pedig olyan sokba kerülnek, hogy nem tudják őket fizetni.

Nagyjából egy évvel a találkozás után Jessica ismét arra hajtott, ahol korábban a házaspárral találkozott, ám meglepve konstatálta, hogy a férfi már egyedül árul az út szélén. Pittman megkérdezte Kenneth-tet, hogy mi történt Helennel, a bácsi pedig elmondta, hogy mivel nem tudták fizetni a drága gyógyszereket, ezért a felesége szervezete feladta a küzdelmet.

Sírni fogsz, ha megtudod, miért árul ez a bácsi fát az út szélén 1
Fotó: Facebook/Jessica Pittman

Méltán vetődik fel a kérdés, hogy ha nem sikerült összegyűjteni a kezelésre a pénzt, akkor Kenneth Smith miért árul továbbra is fát az út szélén. A válasz talán még az eddigi történetnél is szomorúbb.

Kenneth Smith azért kénytelen egyedül is folytatni a pénzgyűjtést, mert kénytelen az elhunyt felesége felhalmozódott kórházi számláit fizetni.

Jessica megosztotta az idős bácsi szívszorító történetét, a posztban azt kéri, hogy aki teheti segítsen Smith-en, vagy legalább vásároljon tőle fát, ha látják az út szélén árulni.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik