Sport

Három magyar továbbjutó az Eureka Bulgárián

A PokerStars által rendezett Eureka Poker Tour Bulgária versenyének selejtező napjairól Karagity Márk, Nagy Barnabás és Mityók Ernő jutottak tovább a magyarok közül.

Lezajlott az első két selejtező nap az Eureka Poker Tour Bulgária versenyén, három magyar játékos lehet ott a második napon, a cél a 61170 eurót érő első hely megszerzése – írja a Poker.hu.

Összesen 246-an fizették be az 1 100 eurós nevezési díjat a PokerStars versenysorozatának, az Eureka Poker Tour bulgáriai állomására. Számos magyar játékos utazott ki a tornára, akik közül háromnak nagy esélye nyílt egy szép győzelemre.

Az 1/A napról 44 játékos selejtezte be magát, egyedüli magyarként Karagity Márk jutott tovább, míg az 1/B napot 41 zsugás élte túl, a magyar továbbjutók száma kettőre nőtt. Nagy Barnabás az előkelő 6. helyen jutott tovább 85 700 zsetonnal, de Mityók Ernő is a második napon tudhatja majd magát.

A legjobb 27 főt díjazzák, a mezőny a pénzbeérésig játszik a folytatásban, a végső győztes 61 170 eurót kap teljesítményéért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik