Sport

Kamarás Péter a Tropicana Kupa 1/C nap győztese

A Tropicana Póker Kupa 2 harmadik selejtező napján Kamarás Péter gyűjtötte a legtöbb zsetont.

Lezajlott a II. Szerencsejáték Zrt Tropicana Póker Kupa 1/C selejtezőnapja, a 34 induló közül Kamarás Péter jutott tovább a legtöbb zsetonnal – írja a Poker.hu.

34 játékos fizette be a 300 ezer forintos nevezési díjat a Tropicana Póker Kupa 1/C napjára. A mezőnyben számos profi tűnt fel, asztalokhoz ült Szamosi Gábor, Turmezey Péter, Németh András, Scheili Richárd, Gáll Zsombor, Kamarás Péter és Pálinkás Zsolt is.

A harmadik selejtezőnap nagyban hasonlított az előzőhöz, pár gyors kiesés után ugyanis a mezőny közel 3 vakszintig fegyelmezetten, megfontolt játékkal rukkolt elő. A nap utolsó szintje viszont ismét rengeteg izgalmat, és jó pár kiesőt hozott.

Távozott 2008 BPO bajnoka, Gáll Zsombor és Scheili Richárd, azaz Riki is, a nevesebb játékosok közül viszont szinte mindenki továbbjutott.

A legtöbb zsetont a kétszeres IPT Nova Gorica döntős Kamarás Péter szerezte, 91,100-al várhatja majd az elődöntőt, ahol csupa képzett, és ráadásul sok zsetonnal rendelkező profi folytathatja még rajta kívül.

Interjú Kamarás Péterrel:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik