Sport

Hatalmas pénzt szakított a magyar netes kártyás

Andras Nemeth 88 ezer dollárt, azaz közel 21 millió forintot nyert az internetes FTOPS versenysorozat egyik záró tornáján.

Fantasztikus magyar sikerrel ért véget az internetes versenypóker egyik legnagyobb sorozata, a Full Tilt Online Poker Series, amin Andras Nemeth bronzérmet szerzett, amivel 88 ezer dollárt kaszált – írja a Poker.hu.

Magyar szempontból rendkívül eredményes FTOPS-n vagyunk túl, melyet már 26. alkalommal rendeztek meg a Full Tilt Poker termében. Iteopepe88 tízezer dollárt érő tornagyőzelme mellett a sorozat utolsó napján születetett a legnagyobb hazai pénznyereménnyel kecsegtető helyezés.

Ez a már említett Andras Nemeth nevéhez fűződik, aki 236 játékos között jutott be a 2 100 dollár nevezési díjú torna döntő asztalára. Ott rendkívül fegyelmezett és magabiztos játékkal szép lassan lépdelt egyre előrébb.

 Fotó: Full Tilt Poker

Már csak négyen voltak játékban, amikor az élre állt, és ekkor majdnem sikerült is alkut kötniük, ami végül három főnél jött össze. Ekkor a magyar játékos hajszállal volt csak lemaradva ellenfeleitől, így 88 ezer dollárt tudott magának kialkudni.

További ötezer dollárt bennhagytak a győztesnek, amit sajnos már nem sikerült megszerezni Andras Nemethnek. Azt a brit floppin_ell kaparintotta meg, így ő 93 ezer dollárt vehetett át a bajnoki cím mellé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik