Sport

Németh: Nem tettünk meg mindent a győzelemért

Nemeth-Andras(960x640).jpg (németh andrás, )
Nemeth-Andras(960x640).jpg (németh andrás, )

A küzdőszellemet hiányolta a női kéziválogatott kapitánya csapatától.


Fotó: MTI

A hétvégén Umagban játszott edzőmérkőzéseket a magyar női kézilabda-válogatott. A mieink pénteken legyőzték a házigazda Horvátország B válogatottját, az A csapattól azonban szombaton és vasárnap is kikaptak Németh András tanítványai. A szakember a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) hivatalos oldalának értékelte a látottakat:

„Nehéz döntés volt a vasárnapi mérkőzést illetően, hogy figyeljünk az eredményre és adjunk úgymond a szépségre, vagy befejezzük az előre eltervezett szakmai munkát. Végül utóbbi mellett döntöttünk, így fenékig kiittuk ezt a poharat.

Sajnos az átlövéseink rosszul sikerültek, a meccs elején 11 lövésből csak 3 gólt szereztünk. Nyilván ebből le kell vonnunk a tanulságot, bár a videoelemzés még a szombati és a vasárnapi meccsről is hátra van, de az biztos, hogy mind szerkezetileg, mind személyi kérdésekben módosítanunk kell, de ez a hét erre szolgált, hogy bizonyos kérdésekre válaszokat kapjunk.

Sajnos küzdőszellemben alulmaradtunk vasárnap, pedig nem így kezdtük a hetet. Sok új játékos érkezett a keretbe, de a harmadik mérkőzésen nem éreztem, hogy mindenki mindent megtett volna a győzelemért. Az alapokat lefektettük, a játékelemek végrehajtása még nem megy készségszinten. Úgy tűnik, hogy több újonc is helytállt, szélsőposzton jó teljesítményeket láttam. Az biztos, hogy beálló pozícióban tovább kell keresnünk a megoldást szerkezetileg is” – mondta Németh.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik