Foci

“Szellemileg és fizikailag sem bírtuk a tempót”

foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)
foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)

Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott hétfő este 4-2-es vereséget szenvedett el Ausztriában. A találkozót Róth Antal szövetségi kapitány és Radó András, a mieink első góljának szerzője értékelte.

Talán a múlt heti, Albánia elleni hazai pályán 2-0-ra elbukott összecsapás mindenkinek jobban fáj, Grazban sem szabadott volna ilyen könnyen kiengedeni az előnyünket – a szünetre ugyanis 2-1-es vezetéssel vonulhatott a magyar együttes.

Róth Antal, az U21-es csapat szövetségi kapitánya az NSO Tv-nek nyilatkozott a meccs után: “Az első félidőben megleptük az osztrákokat, mert nemcsak eredményesen, de jól is futballoztunk. A második játékrészbennem voltunk képesek bírni a tempót sem szellemileg sem fizikailag bírni. Sebezhetővé vált a védekezésünk, amit a nagyon jó osztrák csapat ki is használt. Az albánok ellen sokkal kevésbé voltunk kezdeményezőbbek, sokkal kevésbé voltunk labdabiztosak. Minden mérkőzés más és más, nem lehet összehasonlítani.”

Megint kikaptunk…
Fotó: mlsz.hu

Radó András, a válogatott támadója szerint taktikusan és jól játszott a gárda: “A második 45 percben nekünk is adódtak lehetőségeink, hogyha azokat berúgjuk, akkor megint más az eredmény. Sajnos megkaptunk az egyenlítő gólt, utána pedig figyelmetlenségből a többit, de azt gondolom, hogy egy nagyon jó meccset játszottunk.”

A teljes nyilatkozatokat és további játékosok értékelését ide kattintva tekintheti meg az NSO Tv-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik