Belföld

„Pisilő nők után leskelődik Orbán Viktorék közpénzekből gründolt szennymédiája”

Volner János szerint titkosszolgálati módszerekkel figyelik. Feljelentést tett.

 

A Jobbik frakcióvezetője Facebook-oldalán kívánja lezárni az őt érintő megfigyelési botrányt, összefoglalja az ügy fő fejleményeit, amely lényege, hogy megrendeltek ellene egy titkosszolgálati eszközökkel folytatott magánnyomozást.

 A nyomozás célja az volt, hogy összeálljon egy, a személyemet lejárató anyag, amit az Orbán Viktor szolgálatában álló médiabirodalomban teríteni lehet. Aztán a hosszú ideig tartó, váltott autókkal végzett megfigyelési sorozat meghozta gyümölcsét: a velem hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levő hölgynek pisilnie kellett, utána pedig (micsoda szenzáció!) elszívott egy cigarettát is. A magánnyomozó lefényképezte, ahogyan az autó mellett állunk és beszélgetünk. Aztán a Fideszt szolgáló médiumok a maguk ízléstelen és szenzációhajhász módján alaposan kiszínezték a történetet, mintha…

Volner János emlékeztetett rá, hogy párttársa, Mirkóczki Ádám, a Nemzetbiztonsági Bizottság tagjaként már két hete jelezte a rendészeti államtitkárnak a titkosszolgálati eszközökkel folytatott megfigyeléseket, az illetékes szervek segítségét is kérte. Azóta írásban tettek feljelentést, mivel parlamenti képviselő ellen az ilyen nyomozás bűncselekménynek számít – írja Volner.

Azóta a Fidesz szolgálatában álló szennyportálok tovább mennek a gusztustalankodásban: több jobbikos, nem közszereplő hölgyet személyesen zaklatnak, engedélyük nélkül fényképezgetik őket, eléjük tolják a mikrofont és megkérdezik őket, kielégítettek-e engem szájjal a susnyásban. Arra már gondolni sem merek, hogy honnan tudhatnak a sehol nem szereplő magán mobiltelefon számokról, vagy hogy legközelebb melyik, találomra kiválasztott hölgy fotója fog megjelenni azzal az aljas megjegyzéssel, hogy “nem cáfolta”…

A Jobbik politikusa úgy véli, a fideszes politikusok ezúttal messzire rúgták a pöttyöst.

Működött eddig a magyar politikában egy íratlan szabály: tiszteletben tartottuk a magánélet intimitását és nem próbáltuk a politikai ellenfeleinket ezen keresztül lejáratni. Ti ezen most túlléptetek. Védekezhettek persze úgy, mint eddig: ti aztán semmiről nem tehettek, hiszen ezt az egészet a Habony Művek csinálja. Csakhogy a Habony Művek, meg Andy Vajna TV2-je nektek dolgozik, ti etetitek, ti tömitek tele az adófizetők milliárdjaival. Szóval ne sunyizzatok, a felelősség egyértelműen a tiétek.

Volner János végül arra vár választ a fideszesektől, belegondoltak-e abba, hova vezet ez az egész, a polgári Magyarország felkent lovagjai hol akarják meghúzni a gusztustalanság határait.

Küldjünk mi is a nyakatokra egy-két profit, hogy aztán az egész internet néhány valóban pikáns felvételt szemlélve a magánéletetek legrejtettebb titkain csámcsogjon? Hogy viseljétek el hozzám hasonlóan ti is a szeretteitek könnyeit a szennymédia megaláztatásai miatt? Ilyen országot akartok? Lehet ilyet is, csak nem érdemes…

Volner János a közelmúltban a parlamentben már sokadszor kérdezte Habony Árpádról Orbán Viktort, aki ennél sokkal érdekesebbnek tartotta, hogy „kicsoda Volner János”, akit egyszerűen  “leadócsalózott”, amit a Jobbik politikusa azonnal cáfolt, és kitartott amellett, hogy a kérdés az: kicsoda Habony Árpád. 

A Liberálisok korábban jelezték, valóban megsértették Volner János alkotmányos jogait és nehéz azt feltételezni, hogy nem politikai megrendelést teljesített a Habony-lap. A Liberálisok a leghatározottabban elítélnek minden hasonló cselekményt, történjen az bárkivel, legyen elszenvedője egyszerű állampolgár, vagy országgyűlési képviselő. Ha nincs, aki megálljt parancsoljon, ha nincs, aki megszólaljon a másik állampolgár védelmében, akkor nem lesz gátja annak, hogy ez holnap ismét megtörténjen, hogy bárki áldozatává váljon megfigyelésnek, emberi méltóságot sértő lejáratásnak – írták a Liberálisok.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik