Belföld

Egy tiszakécskei étteremben látták utoljára, majd eltűnt az izraeli férfi

Napok óta nem tudnak róla semmit.

Eltűnés miatt keresik a kecskeméti rendőrök a 40 éves Gross Ofirt. A 40 éves izraeli férfit a jelenlegi adatok szerint vasárnap kora délután látták utoljára egy tiszakécskei étteremben. Azóta életjelet nem adott magáról, nem tudják, hol lehet.  Az egyenruhások segítséget kérnek.

A férfi körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Szakállas, haja félhosszú, sötétbarna színű, szeme kék. Eltűnésekor keki színű vászonnadrágot, fekete színű polár felsőt, fekete-kék színű sportos kabátot, fehér színű vászonkalapot, fekete színű bakancsot és fémkeretes napszemüveget viselt.

Gross Ofir
A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gross Ofirt felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik