Szórakozás

Farm: Laura egyelőre nem lett kihívott

Laura közvélemény kutatásával indult a pénteki adás: a modell ugyanis arra volt kíváncsi, hogyan fogadnák a többiek, ha ő esetleg a játék feladása mellett döntene, és emiatt Dani visszatérhetne a Farmra. A legtöbb farmer persze nem várná tárt karokkal a folyamatosan veszekedéseket generáló műmacsót, már csak a légkör miatt sem, és ez azért a szőkeséget is elgondolkodtatta.

A frissen érkező Gábort beavatási szertartásnak vetették alá, ami abból állt, hogy a női ruhába öltöztetett gyúrós fiúnak egy vízzel teli edényből kellett különböző zöldségeket szájjal kiemelni. Persze egyéb nehezítések is akadtak, mutatjuk:

Szilveszter gazda újra meglátogatta a tanyasiakat, és ezúttal egy kecskével gazdagította az állatállományt. Ráadásul váratlan jutalomban is részesültek a lakók, akiknek munkájával a mentor maximálisan elégedett volt. Komolyabb összegű farmpengőt adott át a farmereknek, amit saját szükségleteikre fordíthattak. Persze, hogy ebből veszekedés kerekedett. “Sose leszünk barátok, az agyam szétdurran tőle” – jegyezte meg például Attila Norbival kapcsolatban.

Laura még mindig a hazamenetelen agyal. A szöszke naivának azt sikerült kitalálnia, hogy Sanyát megpróbálja rávenni arra, hogy őt válassza a kihívás során, azaz ő lehessen majd az ötvenes gyúrós-macsó párbajellenfele. A döntésre meglepő módon majd csak holnap, a párbajjal egy adásban fog sor kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik