Szórakozás

Új lakó érkezett a Farmra

A játékot szolárium és étel híján feladó Márk helyére egészen váratlanul egy új amatőr farmer érkezett. Gábort nem fogadta túl nagy ováció, ellenben Sándor már idejekorán ellátta jótanáccsal a heti gazdával kapcsolatban. Így a fiúnak sikerült jól indítania az őt azonnal munkára fogó Attilánál, és már ottléte első óráiban megmutathatta földművelési képességeit.

Ami még történt:

  • Újabb állatot áldoztak fel a farmerek, akik már nem bírtak hangosan korgó gyomrukkal. A pulykából – ha jól nem is laktak – de legalább ettek egy jobbat a lakók, akik egyre rosszabbul viselik az éhezést és a nomád körülményeket.
  • Főleg Laura, aki már egyáltalán nem bírja a tanyasi életet, és folyamatosan a hazamenetelen gondolkozik.
  • Cinti és Norbi folytatja az éjszakai csókcsatákat, aminek hírét Dia nem fogadta éppen kitörő lelkesedéssel.
  • A Heni által csak el**szott Napóleonként emlegetett Attila megvillantotta emberi oldalát, mikor Laurával a gyerekeiről beszélt.
  • Sanya egója a régi. Ki másnak jutna eszébe gyúrós pózban álló madárijesztőt tervezni, és a világvégén tai chi-zni; amit Attila egyébként simán imádkozásnak vélt.
  • A lakókat sokkolta annak híre, hogy egy újabb önkéntes kiköltöző Dani visszatéréséhez vezethet. Attila persze vérszemet is kapott, és innentől már azon van, hogy Laura a hazatérés mellett döntsön, és így visszakaphassa kebelbarátját.

A holnapi adásban Sanya kiválasztja párbajellenfelét, és Laurát is komoly össztűz alá veszik a Dani visszatérésétől parázó tanyasiak.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik