A brit Maddockéknak megszületett a második gyermekük, Nellie, és ezt valami speciálissal akarták megünnepelni. A Stuff.co.nz cikke szerint sikerült is a bravúr.
Kitalálták, hogy sütnek némi pizzát és készítenek pár koktélt. Az eredmény szerintük nagyszerű és ízletes lett. A pizzára csomó feltét és fűszer került, így a placenta íze inkább a májéra emlékeztetett.
A koktél egy epres daiquiri lett némi méhlepénnyel, Maddockék pedig ezt sem győzték dicsérni. Tom Maddock azt mondta, nem finnyás, ő feldolgozik és megeszik mindent. A továbbiakban is elég érdekesen indokolt, idézzük:
Határozottan megcsinálnám még egyszer, és bárkinek, aki húst eszik, határozottan meg kell próbálnia. Pár barátunk azt gondolta, elég fura dolog megenni, de ez nem különbözik az olyasmi megevésétől, mint a black pudding. Legalább tudod, honnan származik és nem találsz organikusabbat, mint a nejed méhlepénye.
Mellesleg a Stuff megszavaztatta az olvasóit, akik 94 százaléka nem tudja elképzelni, hogy placentát habzsoljon.