Szórakozás

Valóságshow indul Rubint Réka luxuséletéről

Összeállt a Viasat3-on induló Feleségek luxuskivitelben szereplőgárdája. Az új valóságshow-ban olyan magyar feleségek életét mutatják be, akik jóval az átlagszínvonal felett élnek. Fényűző partik, milliós ruhaköltemények, sportautók, drága ékszerek, botox, plasztika – állítólag ilyeneket láthatunk majd ősztől a csatorna legújabb saját gyártású műsorában.

Tehetős mindennapjaiba beengedi a kamerákat Rubint Réka fitneszguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, a filmproducer és modell Csősz Boglárka, az operettszínésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, és a modell Vasvári Vivien. Mindannyian különböző egyéniségek, annyi mindenesetre közös bennük, hogy jelentős vagyon áll mögöttük. Mind maguk irányítják a háztartás vezetését, nevelik a gyermekeiket, miközben hihetetlen gazdagság veszi körül őket; ráadásul mindegyikük aktív, a saját vállalkozásában dolgozik – írják a Viasat3 sajtóközleményében.

Fotó: Viasat3

Az új műsor ősszel kerül képernyőre, heti egy epizóddal.

A Feleségek luxuskivitelben egyébként az amerikai The Real Housewives formátum alapján készül. Többek között Miami, Beverly Hills, Melbourne, Sydney és Párizs után végre Budapesten is bepillantást nyerhetünk a fényűző luxusban élő nők nem mindennapi életébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik