klapka-györgy (klapka györgy, )
Szórakozás

10 hibátlan idézet Klapka Györgytől

24.hu
24.hu

2017. 01. 04. 20:36

Mint megírtuk, néhány nappal 88. születésnapja után szerdán elhunyt Klapka György. Az üzletembernek számos legendás mondatot köszönhetünk, összegyűjtöttünk közülük 10 hibátlan idézetet:

Az első – és egyben legrosszabb – vállalkozásom az volt, hogy karácsonykor jöttem a világra, így mindig egy ajándékot kaptam karácsonyra és szülinapra.

(Business&Café)

Az a véleményem, hogy csak az impotens férfi hűséges, én pedig 85 évesen már két éve hűséges vagyok.

(Origo)

Minden jónak látszó ötletet kipróbálok, megvalósítok. Ha látom, hogy megy valami, akkor rámászok. Ha nem megy, akkor meg elaltatom.

(24.hu)

Romániában elveszítettem 1,5 millió dollárt. Megráztam magam, hazajöttem, és megfogadtam, hogy soha többet nem megyek olyan országba üzletelni, ahol nem beszélem a nyelvet.

(Business&Café)

Három dologba kell befektetni: egyharmad aranyba, egyharmad értékpapírba, egyharmad ingatlanba. Valamelyik a három közül mindig megy, ha meg nem, akkor kell venni.

(24.hu)

Klapka György (Klapka György)

Nem voltam én perverz. Én nagyon potens ember voltam, nekem minden nap kellett dugni

(velvet.hu)

Egy jó vállalatvezető jobb jogász, mint a jogásza, jobb könyvelő, mint a könyvelője, jobb szakértő, mint a szakértője. Mindenhez érteni kell ahhoz, hogy sikeres legyek.

(Business&Café)

Egy tanult ember a hegy tetejéről látja a világot, egy tanulatlan ember pedig a völgyből, és a völgyből egyáltalán nem ugyanazt lehet látni, mint a hegy tetejéről. Szóval a tanulás a világnézet, a másik szemszög, a más szemléletmód megismerése miatt fontos.

(Business&Café)

Szerintem az, hogy pipacsok nyílnak a réten, terjeng a rózsaillat, és meztelen lányok szaladgálnak azért, hogy legyen egy ­autóm, az nem reklám.

(magyarnarancs.hu)

Lusta zsenivel még nem találkoztam!

(24.hu)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

The rescued private owned submarine UC3 Nautilus that sank on Friday 11. August, are dragged into Copenhagen Harbor 12. August 2017 by the Salvage ship Vina. The Swedish journalist Kim Wall which was on board the submarine is still missing. Owner and Captain Peter Madsen was rescued and charged with negligent manslaughter. (Foto: Jens Noergaard Larsen/Scanpix 2017)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.